Mul10 Metal A/S er en højteknologisk metalfabrik med en stor og alsidig maskinpark. Vi er en flad organisation og vores medarbejdere kan tage beslutninger selv – dynamik og korte beslutningsveje er en del af vores ledelse og kultur. Vores medarbejdere ser mulighed og tør forfølge dem – i samarbejde med vores kunder.

Vi er det sikre valg, når det gælder levering af profiler og tagtilbehør. Vi bestræber os på fortsat at udvikle og forbedre vores produkter, så de både opfylder de særlige krav til udførsel og sikkerhed – og samtidig opfylder kundernes særlige ønsker og behov.

Vores patenterede Mul10 Konsolsystem er den optimale løsning til at montage solcellepaneler på større bygninger. Vi har opnået stor erfaring indenfor levering af konsolsystemer til solcellepaneler – vi har leveret mere end 60.000 meter konsolsystem og konsulfødder til både offentlige og private byggerier.

Vores produkter er danske produceret på egen fabrik i Klakring i højteknologiske robotprocesser. Det sikrer bl.a. en effektiv produktionsgang, ensartethed og den højst mulige kvalitet i alle emner. Dermed kan Mul10 Metal som dansk virksomhed konkurrere globalt på både kvalitet og effektivitet samt på prisniveau. Vi anvender desuden kun internationalt godkendte og CE-mærkede komponenter.

Mul10 Metal A/S blev etableret i år 2000 af Steen Hedevang og Torben Hedevang. Steen Hedevang er udlært blikkenslager og har over 35 års erfaring i branchen. Torben Hedevang er udlært maskinarbejder og er ekspert i alt vedrørende automatiske produktionsmetoder.

Mul10 ProSafe kursuslokale
Mul10 ProSafe kursuslokale